Avaliações de Grill For You Amersfoort

Avaliações recentes

5.0
D
10 novembro 2022
Amira
6 novembro 2022

Bezorging duurde echt heel lang. Smaak was goed, patat was helaas koud. Maar even serieus, 6 garnalen en rijst voor 17.50?

Kian
30 outubro 2022

Eten was echt goeie

Hamid
16 outubro 2022

Complimenten voor de gerechten. Zag er lekker uit en was heerlijk. Bezorging was goed. Het eten was nog lekker warm.

Chris
14 outubro 2022
Ouarda
9 setembro 2022

Heerlijk eten weer! En snelle bezorging.

Charsi
29 agosto 2022

Top!

Ouss
16 agosto 2022
V.M
4 agosto 2022

Weet je wat fucking lekker is? Eten van Grill For You!!

Dianira
9 julho 2022
Gerda
8 julho 2022

Uitgebreide kaart. vlotte levering en lekker eten. Heel tevreden!

Amira
7 julho 2022

Echt achteruit gegaan 😔 Kippenvleugels hadden aparte smaak en mochten echt wel langer gebakken worden. Ook zat er heel veel vet aan

Xx
6 junho 2022

Goede service, vriendelijke bezorger en lekker eten :)

Youssri
5 junho 2022

De burgers en wings waren weer lekker! Als verbeterpunt: Jalapeños toevoegen als mogelijkheid voor extra topping.

Amira
27 maio 2022

Sorry, normaal echt tevreden maar alle sauzen lagen open bij de gefrituurde dingen waardoor alles slap was geworden en niet lekker meer. Blikje drinken zat in de tas waardoor het ook koud was geworden.

Enes
29 abril 2022

Eten besteld om half 8 voor 9 uur. Eten kwam aan om half 10. Maar het eten was super

Assia A
25 abril 2022

Gisteren een grote bestelling gedaan met vriendinnen. Het eten was heerlijk op Smaak en temperatuur en het werd op tijd geleverd! Altijd weer een verwennerij!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Amira
17 abril 2022

Favoriet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zakaria
15 abril 2022
Amira
4 abril 2022

Alles warm en heet en dat voor een zondag!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Amira
29 março 2022

Zoals altijd

Freshta
24 março 2022

Het eten was top!

Mohamed
20 março 2022

Het eten was super lekker geweldige ervaring

Amira
19 março 2022
Amira
14 março 2022

Was weer top

Amira
14 março 2022

Het wordt een beetje eentonig maar jullie leveren gewoon altijd goeie eten. En de bezorging was bizar snel! En dat voor een zondag avond om 18uur. Top top top. Dankjewel dat jullie altijd een groene pepertje erbij doen ook als ik geen menu neem❤

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zakaria
12 março 2022
Amira
10 março 2022

Verslaaaaaaaaaavend. Bestel hier altijd de kippen vleugels maar vandaag had ik er simosa's bij besteld... wauwwwww. Abnormaal lekker. Mensen dit wil je proberen. Vriendelijke bezorger bood netjes zijn excuses aan voor de vertraging. Kreeg 2 blikjes drinken ipv 1.

Amira
7 março 2022

Bezorging duurde 1.5u waardoor alles koud was. Drinken was ook vergeten. Beetje jammer. Qua smaak was het eten goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zakaria
6 março 2022
Amira
5 março 2022

Super lekker eten zoals altijd. Jammer dat het weer koud was. Maar de smaak blijft heerlijk. Enige verbeterpuntje: ik wilde graag een milkshake bestellen maar die staan alleen bij de menu's en ik had geen zin in friet. Jammer dat de milkshakes niet bij het drinken staan.

Zakaria
26 fevereiro 2022
Zakaria
6 fevereiro 2022
Dianira
5 fevereiro 2022
Sakina
4 fevereiro 2022

De grill mix was heerlijk 😍

Latifa
23 janeiro 2022

Het komt altijd lekker warm aan ook al zitten we aan de andere kant van Amersfoort!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zakaria
23 janeiro 2022
Mehmet
11 janeiro 2022

Top snel en vleugels waren lekker warm

Zakaria
8 janeiro 2022
Jennifer Denlinger
6 janeiro 2022

Burgers waren wat droog en smaakloos, helaas. Andere gerechten waren best lekker.

Mari
21 dezembro 2021
Rachid
12 dezembro 2021

2 uu moeten wachten op onze bestelling om vervolgens droge kipfilet en niet goed door gebakken groenten te krijgen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Naam
12 novembro 2021
Ad
1 novembro 2021

Deze jongen (Ray.) maakt lekker eten Ik bestel al jaren bij hem… Een topper

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nis
29 outubro 2021
Badr
14 outubro 2021

De tweede bestelling was nog lekkerder

Badr
14 outubro 2021

Beste van Amersfoort Weer lekker gegeten

Amine
11 outubro 2021

Gewoon top.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra Mosterd
22 setembro 2021

Lekkere kip en patat Levering was mooi optijd

Vance
11 setembro 2021

was weer gruwelijk lekker!!!

Halil
12 agosto 2021

Smaakt goed, aardige bezorger

Shar
12 agosto 2021
Nonalee
31 julho 2021

In een klein keukentje van nog geen 10 vierkante meter staan 3 jonge mannen meest heerlijke, verse eten te bereiden. Verdient meerdere sterren.

Aa
31 julho 2021
Ibtissame
21 julho 2021

Snelle en goede service!

Sarah
12 julho 2021
Mohammed
13 junho 2021

Eten zoals altijd super lekker. Bezorger heeft de helft van onze bestelling in de box vergeten en daar is niks mis mee maar als je na 15 min kom je de rest brengen zeg tenminste sorry en niet heel droog naar mij kijken. Dit nog niet eerder mee gemaakt met een bezorger van Grill for you. Ik denk iedereen kunnen wel eens een slechte dagje hebben.

Katinka
7 junho 2021

Wederom heerlijk eten en netjes bezorgd op de tijd die we hadden aangegeven/gevraagd. Erg fijn ook dat je een mailtje krijgt bij bevestiging-bereiding-onderweg. De bucket is bij ons ook wekelijks feest op zondag.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Salih
7 junho 2021

Delicious🍔🍟

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bertine
31 maio 2021

Lekker eten, goede vega burger en friet is top. Alleen portie was dit keer beetje karig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Salih
24 maio 2021

Eten was heerlijk, jammer dat de frietjes vergeten zijn

R Hendriks
24 maio 2021

Je proeft de grillsmaak. Altijd lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nadescha
13 maio 2021

Smaak was goed. Jammer dat het lauw was en de saus had gelekt. Misschien als je het koude drinken niet in hetzelfde tasje doet scheelt dat weer. En misschien toch te ver rijden!

Adnan
13 maio 2021

Het Eten was heerlijk en warm Een 10 Bezorging was later dan gepland.

Fuat
10 maio 2021

Het eten was lekker, echter half uur later bezorgd, wat erg teleurstellend is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis
27 abril 2021

In tijden niet zo lekker gegeten! Porties goed en dan nog de smaak !

Sher
26 abril 2021
KS
16 abril 2021

Heerlijk warm en goeie porties! One of my faves.

Mo
11 abril 2021

Heerlijkkk

Rob
10 abril 2021

Heerlijk gegeten weer en supersnelle bezorging ook! Topper

Jacco
8 abril 2021

De bezorger was een ontzettend sympathieke jongen en het eten was top.

Ahsan
3 abril 2021

Heerlijk eten!!!

Rob Alsemgeest
26 março 2021

Top eten en perfecte service en bediening!

Ikram
19 março 2021

Service!

Anoniem
15 março 2021

Bestel hier vaak de burgers en wings en ben altijd tevreden! De keuze voor de burgers zijn wat beperkt en zou toch graag wat meer variatie willen zien.

I.a.
5 março 2021

Kwaliteit is lekker zoals altijd! Lekker genoten en de kids ook. Bezorging duurde alleen wel een half uur langer en frietjes waren kouder dan normaal. Kan gebeuren, next time better isA.

Ob
4 março 2021

Goed

Salih
2 março 2021
Fad
25 fevereiro 2021

👌

N.Y.
21 fevereiro 2021

Prima op tijd bezorgd volgens afspraak. Het eten was lekker.

Robert
18 janeiro 2021
Ikram
13 janeiro 2021

Kwaliteit en bezorging is prima. Maar elke keer als ik de beefburger bestel en vraag om de uien te bakken, dan krijg ik deze rauw op mijn broodje. Erg teleurstellend !

Petra en Frans
9 janeiro 2021

Weer lekker gegeten

RW
8 janeiro 2021
Ia
6 janeiro 2021
Sara
2 janeiro 2020

Dank voor het lekkere eten alweer na meer dan 20 keer besteld te hebben .. in1 woord fantastisch en heerlijk.

Mustafa
22 dezembro 2020

Zoals altijd: fantastisch!

I.A.
16 dezembro 2020
B...
11 dezembro 2020
Sharona
6 dezembro 2020
RW
3 dezembro 2020

Was lekker maar dit is al vaker gebeurd dat ik n normale burger heb gekregen terwijl ik n spicy had besteld. Erg jammer

Ingrid
27 novembro 2020

Eten was -zoals altijd- weer fantastisch lekker! Bezorging - zoals altijd- weer veel te laat. Bijna 50 minuten te laat en lauwe patat.

Sarah
25 novembro 2020

Goede porties, goede smaak en vriendelijke bezorger.

Al
15 novembro 2020

Heerlijk eten en op tijd bezorgd, top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jaghi
14 novembro 2020

Vriendelijke personeel..perfecte eten smaakt heel goed..en op tijd bezorgd en lekker warm..

Danny
7 novembro 2020

Eten + service is altijd top!

Tariq
6 novembro 2020

Netjes op tijd bezorgd. Heerlijk eten zoals altijd

A.
25 outubro 2020

Altijd het lekkerste eten!!! En optijd!

Lisa
23 outubro 2020

Chicken tikka en chicken kurma besteld met de beste kippenpootjes en lekkerste friet met kruiden 😍. Komt niet vaak voor dat je ergens iets besteld en de hele bestelling perfect bereid is en op tijd! Maar bij jullie is het altijd goed. Beste restaurant van Amersfoort for sure!

KS
19 outubro 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd

Asma
19 outubro 2020

Super lekker eten, halal vriendelijk en altijd een goede service gekregen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

anoniem
12 outubro 2020
Friek
3 outubro 2020

Heerlijk eten zoals altijd lekker op tijd klaar smullen maar 😊

H. Lemaalem
3 outubro 2020
Ilias
27 setembro 2020

Burgers & wings waren zoals altijd erg lekker. Bij de Chicken kurma, mild stond in de omschrijving dat er ook noten in zaten, echter was dit niet in het gerecht terug te zien/proeven.

Fadoua
25 setembro 2020

👌👌👌

Dianira
17 setembro 2020
burgerman
30 agosto 2020

Lekkere sappige burger, redelijk op tijd bezorgd. Broodje was wel wat zacht geworden en viel makkelijk uit elkaar. Misschien even toasten van tevoren en iets steviger brood gebruiken?

Marie
23 agosto 2020

Bestellen ging goed. Bezorging was laat, belde daarna dat ze later waren, en kwam vervolgens echt heel laat. Maar, het eten was heerlijk!

Anita Langeveld
17 agosto 2020

Aanrader! Het beste Indiase eten voor afhalen/bezorgen in Amersfoort . Wij bestellen hier regelmatig en het eten is altijd top! Ook een erg vriendelijke en servicegerichte eigenaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mohamad
9 agosto 2020
Ilias
9 agosto 2020

Heerlijke burgers met een lekkere burgersaus. Verder waren de wings lekker sappig en met een verrukkelijke grillsmaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

M. Taleb
8 agosto 2020

The delivery was 1 hour late from the estimated time of delivery. Total approx. one hour forty five minutes till I got my order.

Karima
6 agosto 2020

In een korte tijd regelmatig bij jullie besteld. Dit keer vond ik het eten wel minder. Kip was niet goed doorgebakken en de pasta rook een beetje zuur. Jammer.

Karima
2 agosto 2020

Top like always.

suleyman semerci
9 julho 2020

Top zo als altijd

Shar
3 julho 2020
Wesley
2 julho 2020
Imad Ammi
13 junho 2020

Voor het eerst hier eten besteld op aanraden van een kennis en het eten was super lekker en zeker voor herhaling vatbaar! Er is veel keus en de kinderen hebben ook zitten smullen :-) En de bezorger was ook nog eens zeer vriendelijk, goed personeel is goud waard!

Altijd goed
6 junho 2020
Cérise
2 junho 2020

De bezorging duurde iets langer dan van te voren aangegeven, maar in verband met tweede pinksterdag is dat ook niet zo gek. Het eten was verder weer heerlijk! Niks op aan te merken.

Anita
19 maio 2020

Altijd heerlijk eten en goede service. Wij vinden de chicken tikka massala en de chicken tikka sizzler en vooraf 1 (vlees) samosa samen gedeeld erg lekker. Echt een aanrader!

Assim
16 maio 2020

Lekkerste eten van europa

Liesbeth
5 maio 2020

Verassend lekker! Het broodje kip shoarma was echt heerlijk gekruid, mijn man had de grill 4 you special en ook die was echt heel erg lekker. Wij gaan vaker hier bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

DS
25 abril 2020

Milkshake omgevallen bij bezorging, alles zat onder milkshake. Peper leek niet vers. Kip licht aangebrand. Had niet de schwung die het meestal wel heeft.

Dje
25 abril 2020

Op tijd en goed warm geleverd, was onze eerste keer bestellen hier, maar zeker voor herhaling vatbaar, erg lekker

Ahmad
9 abril 2020

Hier kan je altijd terecht! Ga zo door!

Flipje
29 março 2020

Eten is prima! Wellicht is de friet wat karig voor € 2,50.

Michelle
21 março 2020
Bf
19 março 2020

Lekker! Goed eten en snel geleverd. Beste friet van Amersfoort en Indiase currys on point!

H. Lemaalem
16 fevereiro 2020
Salma
9 fevereiro 2020
Pascal
2 fevereiro 2020

Smakelijke en veelzijdige maaltijd voor weinig geld. Vet chil!

Mo imha
2 fevereiro 2020

De kip is heerlijk!

Kashif
3 janeiro 2020

Super lekker! Zeker een aanrader!

Tariq
30 novembro 2019

Heerlijk zoals altijd. Elke keer genoten van mijn maaltijd!!

A.A
14 novembro 2019

Altijd blijft het voor ons de eerst plek! Waar we voor super Delicious Indian Food terecht kunnen komen!

Ootje
30 outubro 2019

Broers, Niet normaal lekker man, vooral die kipvleugeltjes HEERLIJK alles lekker warm geleverd heerlijk!!!, ga zo door boys!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leon
27 outubro 2019

Zelfs op late tijdstip perfecte warme bestelling, gevaarlijke chaps ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ahmad
24 outubro 2019

Eten en het restaurant heel clean en zorgvol is! Dat is volgens mij allerbelangrijkste voor me en voor andere ook denk ik! Eigenaar is heel vriendelijk :)

Moes
1 outubro 2019

Top top

Sam
29 setembro 2019

Super lekker eten! Snel bezorgd en nette prijzen. Wij gaan hier zeker weer ( en weer) eten bestellen :)