Reviews from Grill For You Amersfoort

Recent reviews

5.0
D
10 November 2022
Amira
6 November 2022

Bezorging duurde echt heel lang. Smaak was goed, patat was helaas koud. Maar even serieus, 6 garnalen en rijst voor 17.50?

Kian
30 October 2022

Eten was echt goeie

Hamid
16 October 2022

Complimenten voor de gerechten. Zag er lekker uit en was heerlijk. Bezorging was goed. Het eten was nog lekker warm.

Chris
14 October 2022
Ouarda
9 September 2022

Heerlijk eten weer! En snelle bezorging.

Charsi
29 August 2022

Top!

Ouss
16 August 2022
V.M
4 August 2022

Weet je wat fucking lekker is? Eten van Grill For You!!

Dianira
9 July 2022
Gerda
8 July 2022

Uitgebreide kaart. vlotte levering en lekker eten. Heel tevreden!

Amira
7 July 2022

Echt achteruit gegaan 😔 Kippenvleugels hadden aparte smaak en mochten echt wel langer gebakken worden. Ook zat er heel veel vet aan

Xx
6 June 2022

Goede service, vriendelijke bezorger en lekker eten :)

Youssri
5 June 2022

De burgers en wings waren weer lekker! Als verbeterpunt: Jalapeños toevoegen als mogelijkheid voor extra topping.

Amira
27 May 2022

Sorry, normaal echt tevreden maar alle sauzen lagen open bij de gefrituurde dingen waardoor alles slap was geworden en niet lekker meer. Blikje drinken zat in de tas waardoor het ook koud was geworden.

Enes
29 April 2022

Eten besteld om half 8 voor 9 uur. Eten kwam aan om half 10. Maar het eten was super

Assia A
25 April 2022

Gisteren een grote bestelling gedaan met vriendinnen. Het eten was heerlijk op Smaak en temperatuur en het werd op tijd geleverd! Altijd weer een verwennerij!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amira
17 April 2022

Favoriet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zakaria
15 April 2022
Amira
4 April 2022

Alles warm en heet en dat voor een zondag!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amira
29 March 2022

Zoals altijd

Freshta
24 March 2022

Het eten was top!

Mohamed
20 March 2022

Het eten was super lekker geweldige ervaring

Amira
19 March 2022
Amira
14 March 2022

Was weer top

Amira
14 March 2022

Het wordt een beetje eentonig maar jullie leveren gewoon altijd goeie eten. En de bezorging was bizar snel! En dat voor een zondag avond om 18uur. Top top top. Dankjewel dat jullie altijd een groene pepertje erbij doen ook als ik geen menu neem❤

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zakaria
12 March 2022
Amira
10 March 2022

Verslaaaaaaaaaavend. Bestel hier altijd de kippen vleugels maar vandaag had ik er simosa's bij besteld... wauwwwww. Abnormaal lekker. Mensen dit wil je proberen. Vriendelijke bezorger bood netjes zijn excuses aan voor de vertraging. Kreeg 2 blikjes drinken ipv 1.

Amira
7 March 2022

Bezorging duurde 1.5u waardoor alles koud was. Drinken was ook vergeten. Beetje jammer. Qua smaak was het eten goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zakaria
6 March 2022
Amira
5 March 2022

Super lekker eten zoals altijd. Jammer dat het weer koud was. Maar de smaak blijft heerlijk. Enige verbeterpuntje: ik wilde graag een milkshake bestellen maar die staan alleen bij de menu's en ik had geen zin in friet. Jammer dat de milkshakes niet bij het drinken staan.

Zakaria
26 February 2022
Zakaria
6 February 2022
Dianira
5 February 2022
Sakina
4 February 2022

De grill mix was heerlijk 😍

Latifa
23 January 2022

Het komt altijd lekker warm aan ook al zitten we aan de andere kant van Amersfoort!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zakaria
23 January 2022
Mehmet
11 January 2022

Top snel en vleugels waren lekker warm

Zakaria
8 January 2022
Jennifer Denlinger
6 January 2022

Burgers waren wat droog en smaakloos, helaas. Andere gerechten waren best lekker.

Mari
21 December 2021
Rachid
12 December 2021

2 uu moeten wachten op onze bestelling om vervolgens droge kipfilet en niet goed door gebakken groenten te krijgen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Naam
12 November 2021
Ad
1 November 2021

Deze jongen (Ray.) maakt lekker eten Ik bestel al jaren bij hem… Een topper

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nis
29 October 2021
Badr
14 October 2021

De tweede bestelling was nog lekkerder

Badr
14 October 2021

Beste van Amersfoort Weer lekker gegeten

Amine
11 October 2021

Gewoon top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra Mosterd
22 September 2021

Lekkere kip en patat Levering was mooi optijd

Vance
11 September 2021

was weer gruwelijk lekker!!!

Halil
12 August 2021

Smaakt goed, aardige bezorger

Shar
12 August 2021
Nonalee
31 July 2021

In een klein keukentje van nog geen 10 vierkante meter staan 3 jonge mannen meest heerlijke, verse eten te bereiden. Verdient meerdere sterren.

Aa
31 July 2021
Ibtissame
21 July 2021

Snelle en goede service!

Sarah
12 July 2021
Mohammed
13 June 2021

Eten zoals altijd super lekker. Bezorger heeft de helft van onze bestelling in de box vergeten en daar is niks mis mee maar als je na 15 min kom je de rest brengen zeg tenminste sorry en niet heel droog naar mij kijken. Dit nog niet eerder mee gemaakt met een bezorger van Grill for you. Ik denk iedereen kunnen wel eens een slechte dagje hebben.

Katinka
7 June 2021

Wederom heerlijk eten en netjes bezorgd op de tijd die we hadden aangegeven/gevraagd. Erg fijn ook dat je een mailtje krijgt bij bevestiging-bereiding-onderweg. De bucket is bij ons ook wekelijks feest op zondag.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Salih
7 June 2021

Delicious🍔🍟

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bertine
31 May 2021

Lekker eten, goede vega burger en friet is top. Alleen portie was dit keer beetje karig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Salih
24 May 2021

Eten was heerlijk, jammer dat de frietjes vergeten zijn

R Hendriks
24 May 2021

Je proeft de grillsmaak. Altijd lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nadescha
13 May 2021

Smaak was goed. Jammer dat het lauw was en de saus had gelekt. Misschien als je het koude drinken niet in hetzelfde tasje doet scheelt dat weer. En misschien toch te ver rijden!

Adnan
13 May 2021

Het Eten was heerlijk en warm Een 10 Bezorging was later dan gepland.

Fuat
10 May 2021

Het eten was lekker, echter half uur later bezorgd, wat erg teleurstellend is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
27 April 2021

In tijden niet zo lekker gegeten! Porties goed en dan nog de smaak !

Sher
26 April 2021
KS
16 April 2021

Heerlijk warm en goeie porties! One of my faves.

Mo
11 April 2021

Heerlijkkk

Rob
10 April 2021

Heerlijk gegeten weer en supersnelle bezorging ook! Topper

Jacco
8 April 2021

De bezorger was een ontzettend sympathieke jongen en het eten was top.

Ahsan
3 April 2021

Heerlijk eten!!!

Rob Alsemgeest
26 March 2021

Top eten en perfecte service en bediening!

Ikram
19 March 2021

Service!

Anoniem
15 March 2021

Bestel hier vaak de burgers en wings en ben altijd tevreden! De keuze voor de burgers zijn wat beperkt en zou toch graag wat meer variatie willen zien.

I.a.
5 March 2021

Kwaliteit is lekker zoals altijd! Lekker genoten en de kids ook. Bezorging duurde alleen wel een half uur langer en frietjes waren kouder dan normaal. Kan gebeuren, next time better isA.

Ob
4 March 2021

Goed

Salih
2 March 2021
Fad
25 February 2021

👌

N.Y.
21 February 2021

Prima op tijd bezorgd volgens afspraak. Het eten was lekker.

Robert
18 January 2021
Ikram
13 January 2021

Kwaliteit en bezorging is prima. Maar elke keer als ik de beefburger bestel en vraag om de uien te bakken, dan krijg ik deze rauw op mijn broodje. Erg teleurstellend !

Petra en Frans
9 January 2021

Weer lekker gegeten

RW
8 January 2021
Ia
6 January 2021
Sara
2 January 2020

Dank voor het lekkere eten alweer na meer dan 20 keer besteld te hebben .. in1 woord fantastisch en heerlijk.

Mustafa
22 December 2020

Zoals altijd: fantastisch!

I.A.
16 December 2020
B...
11 December 2020
Sharona
6 December 2020
RW
3 December 2020

Was lekker maar dit is al vaker gebeurd dat ik n normale burger heb gekregen terwijl ik n spicy had besteld. Erg jammer

Ingrid
27 November 2020

Eten was -zoals altijd- weer fantastisch lekker! Bezorging - zoals altijd- weer veel te laat. Bijna 50 minuten te laat en lauwe patat.

Sarah
25 November 2020

Goede porties, goede smaak en vriendelijke bezorger.

Al
15 November 2020

Heerlijk eten en op tijd bezorgd, top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jaghi
14 November 2020

Vriendelijke personeel..perfecte eten smaakt heel goed..en op tijd bezorgd en lekker warm..

Danny
7 November 2020

Eten + service is altijd top!

Tariq
6 November 2020

Netjes op tijd bezorgd. Heerlijk eten zoals altijd

A.
25 October 2020

Altijd het lekkerste eten!!! En optijd!

Lisa
23 October 2020

Chicken tikka en chicken kurma besteld met de beste kippenpootjes en lekkerste friet met kruiden 😍. Komt niet vaak voor dat je ergens iets besteld en de hele bestelling perfect bereid is en op tijd! Maar bij jullie is het altijd goed. Beste restaurant van Amersfoort for sure!

KS
19 October 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd

Asma
19 October 2020

Super lekker eten, halal vriendelijk en altijd een goede service gekregen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoniem
12 October 2020
Friek
3 October 2020

Heerlijk eten zoals altijd lekker op tijd klaar smullen maar 😊

H. Lemaalem
3 October 2020
Ilias
27 September 2020

Burgers & wings waren zoals altijd erg lekker. Bij de Chicken kurma, mild stond in de omschrijving dat er ook noten in zaten, echter was dit niet in het gerecht terug te zien/proeven.

Fadoua
25 September 2020

👌👌👌

Dianira
17 September 2020
burgerman
30 August 2020

Lekkere sappige burger, redelijk op tijd bezorgd. Broodje was wel wat zacht geworden en viel makkelijk uit elkaar. Misschien even toasten van tevoren en iets steviger brood gebruiken?

Marie
23 August 2020

Bestellen ging goed. Bezorging was laat, belde daarna dat ze later waren, en kwam vervolgens echt heel laat. Maar, het eten was heerlijk!

Anita Langeveld
17 August 2020

Aanrader! Het beste Indiase eten voor afhalen/bezorgen in Amersfoort . Wij bestellen hier regelmatig en het eten is altijd top! Ook een erg vriendelijke en servicegerichte eigenaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mohamad
9 August 2020
Ilias
9 August 2020

Heerlijke burgers met een lekkere burgersaus. Verder waren de wings lekker sappig en met een verrukkelijke grillsmaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

M. Taleb
8 August 2020

The delivery was 1 hour late from the estimated time of delivery. Total approx. one hour forty five minutes till I got my order.

Karima
6 August 2020

In een korte tijd regelmatig bij jullie besteld. Dit keer vond ik het eten wel minder. Kip was niet goed doorgebakken en de pasta rook een beetje zuur. Jammer.

Karima
2 August 2020

Top like always.

suleyman semerci
9 July 2020

Top zo als altijd

Shar
3 July 2020
Wesley
2 July 2020
Imad Ammi
13 June 2020

Voor het eerst hier eten besteld op aanraden van een kennis en het eten was super lekker en zeker voor herhaling vatbaar! Er is veel keus en de kinderen hebben ook zitten smullen :-) En de bezorger was ook nog eens zeer vriendelijk, goed personeel is goud waard!

Altijd goed
6 June 2020
Cérise
2 June 2020

De bezorging duurde iets langer dan van te voren aangegeven, maar in verband met tweede pinksterdag is dat ook niet zo gek. Het eten was verder weer heerlijk! Niks op aan te merken.

Anita
19 May 2020

Altijd heerlijk eten en goede service. Wij vinden de chicken tikka massala en de chicken tikka sizzler en vooraf 1 (vlees) samosa samen gedeeld erg lekker. Echt een aanrader!

Assim
16 May 2020

Lekkerste eten van europa

Liesbeth
5 May 2020

Verassend lekker! Het broodje kip shoarma was echt heerlijk gekruid, mijn man had de grill 4 you special en ook die was echt heel erg lekker. Wij gaan vaker hier bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DS
25 April 2020

Milkshake omgevallen bij bezorging, alles zat onder milkshake. Peper leek niet vers. Kip licht aangebrand. Had niet de schwung die het meestal wel heeft.

Dje
25 April 2020

Op tijd en goed warm geleverd, was onze eerste keer bestellen hier, maar zeker voor herhaling vatbaar, erg lekker

Ahmad
9 April 2020

Hier kan je altijd terecht! Ga zo door!

Flipje
29 March 2020

Eten is prima! Wellicht is de friet wat karig voor € 2,50.

Michelle
21 March 2020
Bf
19 March 2020

Lekker! Goed eten en snel geleverd. Beste friet van Amersfoort en Indiase currys on point!

H. Lemaalem
16 February 2020
Salma
9 February 2020
Pascal
2 February 2020

Smakelijke en veelzijdige maaltijd voor weinig geld. Vet chil!

Mo imha
2 February 2020

De kip is heerlijk!

Kashif
3 January 2020

Super lekker! Zeker een aanrader!

Tariq
30 November 2019

Heerlijk zoals altijd. Elke keer genoten van mijn maaltijd!!

A.A
14 November 2019

Altijd blijft het voor ons de eerst plek! Waar we voor super Delicious Indian Food terecht kunnen komen!

Ootje
30 October 2019

Broers, Niet normaal lekker man, vooral die kipvleugeltjes HEERLIJK alles lekker warm geleverd heerlijk!!!, ga zo door boys!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leon
27 October 2019

Zelfs op late tijdstip perfecte warme bestelling, gevaarlijke chaps ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ahmad
24 October 2019

Eten en het restaurant heel clean en zorgvol is! Dat is volgens mij allerbelangrijkste voor me en voor andere ook denk ik! Eigenaar is heel vriendelijk :)

Moes
1 October 2019

Top top

Sam
29 September 2019

Super lekker eten! Snel bezorgd en nette prijzen. Wij gaan hier zeker weer ( en weer) eten bestellen :)