Beoordelingen van Grill For You Amersfoort

Recente recensies van Grill For You Amersfoort

5 sterren na 36 reviews

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sappige burger, redelijk op tijd bezorgd. Broodje was wel wat zacht geworden en viel makkelijk uit elkaar. Misschien even toasten van tevoren en iets steviger brood gebruiken?

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging goed. Bezorging was laat, belde daarna dat ze later waren, en kwam vervolgens echt heel laat. Maar, het eten was heerlijk!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Het beste Indiase eten voor afhalen/bezorgen in Amersfoort . Wij bestellen hier regelmatig en het eten is altijd top! Ook een erg vriendelijke en servicegerichte eigenaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers met een lekkere burgersaus. Verder waren de wings lekker sappig en met een verrukkelijke grillsmaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery was 1 hour late from the estimated time of delivery. Total approx. one hour forty five minutes till I got my order.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

In een korte tijd regelmatig bij jullie besteld. Dit keer vond ik het eten wel minder. Kip was niet goed doorgebakken en de pasta rook een beetje zuur. Jammer.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top like always.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zo als altijd

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier eten besteld op aanraden van een kennis en het eten was super lekker en zeker voor herhaling vatbaar! Er is veel keus en de kinderen hebben ook zitten smullen :-) En de bezorger was ook nog eens zeer vriendelijk, goed personeel is goud waard!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde iets langer dan van te voren aangegeven, maar in verband met tweede pinksterdag is dat ook niet zo gek. Het eten was verder weer heerlijk! Niks op aan te merken.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en goede service. Wij vinden de chicken tikka massala en de chicken tikka sizzler en vooraf 1 (vlees) samosa samen gedeeld erg lekker. Echt een aanrader!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste eten van europa

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verassend lekker! Het broodje kip shoarma was echt heerlijk gekruid, mijn man had de grill 4 you special en ook die was echt heel erg lekker. Wij gaan vaker hier bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Milkshake omgevallen bij bezorging, alles zat onder milkshake. Peper leek niet vers. Kip licht aangebrand. Had niet de schwung die het meestal wel heeft.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en goed warm geleverd, was onze eerste keer bestellen hier, maar zeker voor herhaling vatbaar, erg lekker

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier kan je altijd terecht! Ga zo door!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima! Wellicht is de friet wat karig voor € 2,50.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Goed eten en snel geleverd. Beste friet van Amersfoort en Indiase currys on point!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijke en veelzijdige maaltijd voor weinig geld. Vet chil!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De kip is heerlijk!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Zeker een aanrader!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Elke keer genoten van mijn maaltijd!!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd blijft het voor ons de eerst plek! Waar we voor super Delicious Indian Food terecht kunnen komen!

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broers, Niet normaal lekker man, vooral die kipvleugeltjes HEERLIJK alles lekker warm geleverd heerlijk!!!, ga zo door boys!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs op late tijdstip perfecte warme bestelling, gevaarlijke chaps ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en het restaurant heel clean en zorgvol is! Dat is volgens mij allerbelangrijkste voor me en voor andere ook denk ik! Eigenaar is heel vriendelijk :)

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Snel bezorgd en nette prijzen. Wij gaan hier zeker weer ( en weer) eten bestellen :)